marți, 12 aprilie 2011

CNCIR - Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune S.A



Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune S.A. îşi propune să devină partenerul dumneavoastră consecvent în mobilizarea eforturilor pentru asigurarea funcţionării în condiţii de siguranţă a instalaţiilor/echipamentelor sub presiune, instalaţiilor de ridicat şi aparatelor consumatoare de combustibil.
    CNCIR S.A. a luat fiinţă prin Hotărârea de Guvern Nr. 1.139/17.11.2010, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 779/22.XI.2010 . Compania funcţionează ca persoană juridică de interes strategic naţional care are ca obiect principal de activitate realizarea de testări şi analize tehnice.
    Spectrul activităţilor sale include efectuarea de verificări tehnice în vederea autorizării funcţionării şi de verificări tehnice în utilizare pentru instalaţiile şi echipamentele prevăzute în anexa nr. 2 la Legea nr. 64/2008, privind funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune, instalaţiilor de ridicat şi a aparatelor consumatoare de combustibil, cu modificările şi completările ulterioare.



http://www.rsvti-bucuresti.ro ; http://www.autorizare-iscir.ro


Distribuţia teritorială a sucursalelor CNCIR SA